Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Понад 200 вихованців православних парафій Волині взяли участь у дитячому таборі в Осівцях


З 29 липня по 5 серпня з благословення митрополита Волинського і Луцького Нафанаїла у селі Осівці Олексіївського благочиння тривав духовно-патріотичний дитячий табір «Веселка».

Ініціатором та головним організатором православного табору був настоятель Параскевського храму села Осівці протоієрей Сергій Приходько.

Участь у проведенні восьмиденного заходу для дітей взяли клірики Волинської єпархії архімандрит Феофан (Кирилюк), протоієрей Павло Супрунюк, а також протоієрей Діонісій Буренко (Львівська єпархія) та протоієрей Іоанн Кудласевич (Володимир-Волинська єпархія).

Окрім того, добру справу підтримала православна молодь з міста Ковель, а саме: Кудласевич Єлизавета, яка була ведучою табору, Басалка Софія та Приходько Назарій, які виступили в ролі помічників ведучої.

«Спортивні заняття, розмови зі священниками, купання в озері, особливе богослужіння зі Сповіддю та Причастям, екскурсії до лісу, велопробіг до Михнівського жіночого монастиря – це ще далеко не повний перелік того, що підготували для учасників табору його організатори», – йдеться у повідомленні єпархіальної пресслужби.

Табір був поділений на дві категорії, що дозволило залучити до нього більше дітей різного віку. Загалом участь у заході взяли 210 хлопців та дівчат. Окрім того, таборяни радо вітали гостей з міста Борислав Львівської області.

Організатори та учасники зазначають, що в ході проведення заходу, усі таборяни стали справжніми друзями один для одного, тож усі вони висловлюють сподівання на наступні зустрічі.