Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Монах – вірянам: Приходьте до Лаври на стояння, нам потрібна підтримка


Архідиякон Павло закликав вірян УПЦ приходити на молитовне стояння до Києво-Печерської лаври, щоб підтримати братію монастиря.

Насельник Києво-Печерської лаври архідиякон Павло закликав вірян УПЦ якомога частіше відвідувати молитовні стояння біля монастиря. Про це він сказав у зверненні, опублікованому в Telegram-каналі «Лавра Зараз».

Чернець зазначив, що насельники Києво-Печерської лаври потребують підтримки, і нагадав, у які дні можна взяти участь у стоянні.

«Святе Письмо нам говорить: «Де двоє або троє зібрані в ім’я Моє, там Я посеред них».Стояння триває – щодня, крім великих свят і суботи вечора, бо це переддень великих свят. Приходьте, будь ласка. Будуть наші мирські священники, братія. Нам потрібна ваша підтримка», – сказав він.

О. Павло також нагадав, що 7 лютого 2024 року в Господарському апеляційному суді Києва відбудеться судове засідання у справі про неправомірне позбавлення ченців права користуватися Успенським і Трапезним храмами Лаври, а 15 лютого – у справі про вигнання братії з лаврської обителі.

СПЖ