Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Форум молоді «Синай» відбувся у Гощанському благочинні


Понад 60 молодих людей взяло участь у молодіжному форумі “Синай”, який вперше провели у Гощанському благочинні. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

24 липня 2023 року, у день пам’яті рівноапостольної княгині Ольги, з благословіння керуючого Рівненської єпархії Високопреосвященнішого архієпископа Рівненського та Отсрозького Пимена у селі Бочаниця відбувся перший форум Гощанського благочиння “Синай”.

У заході взяли участь 60 учасників віком від 14 до 27 років. Основна тема форуму була присвячена християнській сім’ї у сучасному світі.

Як розповідають організатори, розпочався день з прохального молебню перед доброю справою, після чого форум розпочав роботу та проходив у формі діалогу. Священники розповідали про християнське бачення сім‘ї, про те, якою повинна бути сім‘я і як правильно її збудувати. Молодь запитувала, цікавилась, просила поради у священників.

Після обіду юнаки та дівчата змогли проявити свої таланти та здібності в імпровізаційних сценках та невеликій естафеті.

Закінчився форум подячним молебнем після якого благочинний гощанського округу протоієрей Михаїл Петров вручив дітям пам’ятні грамоти та книги.