Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Соціальний відділ УПЦ передав 200 продуктових наборів для родин вимушених переселенців


За підтримки благодійного фонду Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир вам» та благодійників 200 родин переселенців отримали продуктові набори. Про це 30 липня 2023 року повідомили у Відділі УПЦ з Соціально-гуманітарних питань.

«Ми завжди були віруючими людьми, і до війни для нас Церква була духовним островом, тепер для нас це підтримка і гуманітарна. Дякуємо Богу за те, що ми маємо», – ділиться Людмила, переселенка з Донеччини.

Воскресенський храм пам’яті загиблим та ветеранам Афганістану майже пів року щотижнево приймає на своєму подвір’ї сотні тимчасово переміщених осіб.

«Храмова благодійність вірян Української Православної Церкви конвертується в адресну допомогу співвітчизникам, котрі, в свою чергу, мають можливість усім сказати чудове слово: “Дякую”.

Хай Господь сторицею винагороджує усіх небайдужих людей доброї волі, котрі і фронт підтримують, і прифронтові території забезпечують, і проживаючих далеко від фронту не забувають», – зазначив настоятель Афганського храму протоієрей Сергій Ющик.