Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Ігуменя Серафима (Шевчик) стала лауреатом рейтингу популярності людей і подій півдня України «Народне визнання» – «Одесит року» – 2022


Ігуменя Серафима (Шевчик), настоятелька Одеського Архангело-Михайлівського жіночого монастиря стала лауреатом рейтингу популярності людей і подій півдня України «Народне визнання» – «Одесит року» – 2022 у номінації «За активну благодійну та волонтерську діяльність у воєнний час». Про це повідомляє rating.odessamedia.net.

22 роки поспіль в Одесі у грудні проводиться Рейтинг популярності людей та подій півдня України «Народне визнання» – «Одесит року» – своєрідне підбиття підсумків діяльності одеситів протягом року. Зазначається, що за час існування проєкту він став одним із найбільш значущих суспільних подій у регіоні.

«Повномасштабна війна кардинально змінила наше життя, наші мирні традиції. Проте оргкомітет вирішив, що, попри воєнний стан, рейтинг має відбутися і цього року, адже у час важких випробувань прикладів справжньої доблесті одеситів у різних сферах діяльності стало ще більше, і про це потрібно та важливо розповідати», – йдеться у повідомленні.

Список лауреатів очолили командувачі різних підрозділів ЗСУ, які розміщені у регіоні, також на народне визнання заслужили керівники державних структур, які ефективно діють під час воєнного стану, рятувальники, лікарі, меценати, волонтери, діячі культури та бізнесмени: «всі, хто на своєму місці працює на нашу спільну перемогу».

Голова Синодального відділу УПЦ «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик) стала лауреатом рейтингу у номінації «За активну благодійну та волонтерську діяльність у воєнний час».