Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Август 11th, 2022

КИЇВ. У Київських духовних школах підвели підсумки вступної кампанії 2022 року


6 серпня під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра відбулося засідання Вченої ради КДАіС, на якому були підведені підсумки вступної кампанії 2022 року. Про це повідомляє пресслужба КДАіС.

Під час засідання владика ректор повідомив, що за результатами вступних іспитів всього на навчання до Київських духовних шкіл зараховано 180 абітурієнтів.

Наостанок єпископ Сильвестр подякував усім викладачам за участь у вступній кампанії. Подробней…

ВІННИЦЯ. У єпархії передали автомобіль швидкої допомоги для однієї з лікарень Жмеринського району

8 липня Благодійний фонд Вадима Новинського (протодиякона Української Православної Церкви) «Покров» передав автомобіль ШМД для центральної районної лікарні в місті Погребище Вінницької області. Перед передачею митрополит Вінницький і Барський Варсонофій на території Браїлівського монастиря звершив чин освячення медичного транспортного засобу.

«Сьогодні оперативно надати медичну допомогу неможливо без транспортних засобів, які доставляють медиків до місць пригод», – зазначається у повідомленні єпархіальної пресслужби. Подробней…

ЗАПОРІЖЖЯ. Українська Православна Церква передала п’ять автомобілів швидкої допомоги для лікарень міста


9 серпня митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука звершив чин освячення автомобілів швидкої допомоги, які для лікарень Запоріжжя придбав благодійний фонд Вадима Новинського (протодиякона Української Православної Церкви) «Покров».
Висловлюючи подяку благодійному фонду «Покров» та особисто отцю Вадиму митрополит Лука висловив сподівання, що пожертвувані медичні транспортні засоби допоможуть врятувати не одне людське життя: Подробней…