Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Багатодітна сім’я волонтерів Одеської єпархії отримала в дар автомобіль (відео)

За благословенням митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела для багатодітної сім’ї одного з найактивніших волонтерів проекту Одеської єпархії «‎Добро об’єднує» і мами дев’ятьох дітей – Ірини Сьомкіної-Мецкер була виділена допомога на ремонт будинку, а за підтримки Міжнародного Благодійного Фонду на честь Покрова Пресвятої Богородиці і протодиякона Вадима Новинського було придбано автомобіль для всієї сім’ї.  

Митрополит Агафангел звершив освячення придбаного автомобіля для багатодітної родини.

“Особлива подяка протодиякону Вадиму Новинському, котрий дуже допомагає в багатьох проектах, що стосуються земного життя нужденних. Він допомагає храмам, монастирям, лікарням… У нас сьогодні велика радість, що ви отримали машину для всієї вашої великої родини, щоб ви поїхати кудись усі разом відпочити, в гості з’їздити, в магазин закупити продукти для вашої великої родини. Це важливо для сім’ї, коли є автомобіль”, – сказав Його Високопреосвященство.

Своєю чергою, волонтер Ірина Сьомкіна-Мецкер звернулася зі словом вдячності.

“Ми хочемо сказати величезне дякую за те, що Ви, Владико, завжди нашу сім’ю підтримуєте. Без Вас ми б просто не впоралися, а Ви добре знаєте нашу ситуацію. Будь-яку добру справу ми робимо тільки з Вашим благословенням. Ми від душі й щиро вам дякуємо! Ваше благословення для нас – це диво. Емоції переповнюють… Ми навіть не думали, що в нас буде транспорт, що в нас буде будинок, що в нас буде дах. І хочемо сказати спасибі за допомогу Фонду і о. Вадиму Новинському. Тепер у нас є не тільки щаслива сім’я, діти, у нас є будинок і транспорт… Спасибі, що Господь привів мене в проект “Добро об’єднує”. Обіцяємо, що і надалі будемо старатися допомагати людям, і ця машина принесе радість не тільки нашій сім’ї, а ще й людям навколо, у скрутну хвилину ми обов’язково на ній будемо допомагати, щоб показувати приклад іншим, що всіх нас об’єднує наше добро”, – зазначила Ірина.

Ірина Сьомкіна-Мецкер та Ігор Мецкер виховують разом дев’ятьох дітей, а днями, з Божою допомогою, в них має народитися ще дитинка. Попри зайнятість та власні матеріальні проблеми, вони знаходять сили, час і натхнення допомагати хворим, лікарям і тим, хто опинився у скрутному становищі.