Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Побачив світ VII-й номер «Наукових Записок» науково-дослідного центру імені архімандрита Василія (Проніна)


Днями у Всеукраїнському державному видавництві «Карпати», що в Ужгороді побачили світ сьомі «НАУКОВІ ЗАПИСКИ» Богословсько-історичного науково-дослідного центру імені архімандрита Василія (Проніна) (далі-БІНДЦ).

Сьомий випуск вийшов друком у світ в рамках видавничих проектів БІНДЦу. Видання здійснене з благословення та підтримки керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського. Праця накладом у 100 примірників має обсяг 420 сторінок. Науковий збірник розрахований на науковців, викладачів, священиків, студентів, аспірантів і всіх, хто цікавиться церковною історією Мукачівської єпархії зокрема та історією Церкви на Україні загалом.

Редколегію видання складають: науковці з шести країн Європи. Головою редколегії є митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор, головним редактором – Данилець Юрій, кандидат історичних наук, PhD., доцент УжНУ, директор БІНДЦу. Рецензентами видання є: Данилець Ю., Олександр (Гук), ієромонах, Марек П., Міщанин В., Монич О., прот., Федака С.

Проект має відповідне Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: серія ЗТ № 743/335Р від 16 січня 2020 року. Крім того, наукове видання проіндексовано в наукометричній базі Index Copernicus International. Детальніше про це читайте тут.

Сьомий номер «ЗАПИСОК» включає в собі наукові статті 17-х дослідників з чотирьох країн Європи.

«Наукові Записки» БІНДЦу – це своєрідний підсумок наукової роботи центру за рік. Крім наукових конференцій, друку книг, наукових статей, загальних зборів, які проводяться БІНДЦом одним із пріоритетних завдань центру є випуск систематичного наукового збірника де б декларувалися всі наукові здобутки та розробки наукових співробітників.

P.S. З усіма текстами всіх номерів «НАУКОВИХ ЗАПИСОК» ви можете ознайомитися на офіційному сайті Мукачівської Православної єпархії https://m-church.org.ua в рубриці: БІНДЦ- НАУКОВІ ЗАПИСКИАРХІВ. . Детальніше про діяльність наукового центру знайомтеся в матеріалах, які нами періодично публікуються на офіційному сайті Мукачівської єпархії https://m-church.org.ua.