Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Очільника Управління ДСНС України у Закарпатській області нагороджено високою відзнакою УПЦ


10 грудня благочинний Ужгородського міського благочиння, протоієрей Володимир Гуй з благословення керуючого Мукачівською єпархією, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора вручив начальнику Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирославу Щербею відзнаку Української Православної Церкви за особливі заслуги перед Церквою.

Вручення відбулося за участі голови Соціального відділу єпархії, протоієрей Феодора Горшкова, відповідального за пастирську опіку надзвичайних та екстренних служб Мукачівської єпархії, протоієрея Віталія Тереняка, представників головного Управління ДСНС області у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку м. Ужгород.

Керівник закарпатських рятувальників подякував за високу нагороду та висловив глибоку вдячність за їхні християнські настанови та молитви на благо людей.

«Запевняю вас, що півторатисячний колектив рятувальників Закарпаття, та я особисто, будемо робити все можливе для захисту від небезпек та надзвичайних ситуацій всіх громадян та рідного краю», − підкреслив Мирослав Щербей.

У свою чергу духовенство побажало усім рятувальникам Божої допомоги і кріпості заради порятунку ближніх.