Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Вітання Предстоятеля митрополиту Одеському та Ізмаїльському Агафангелу з 45-ю річницею архієрейської хіротонії

Вітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія
ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АГАФАНГЕЛУ,
МИТРОПОЛИТУ ОДЕСЬКОМУ І ІЗМАЇЛЬСКОМУ,
ПОСТІЙНОМУ ЧЛЕНУ СВЯЩЕННОГО СИНОДУ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Сердечно вітаю Вас з 45-ю річницею архієрейської хіротонії.

Благоволінням Всесвятого Духа через возложення рук святителів Божих Ви наповнилися цього знаменного дня благодатною силою з неба, яка зробила Вашу Святиню сотаїнником тих, що від самого початку були очевидцями і служителями Бога Слова (Лк. 1:2). Уподібнюючись в своєму житті і служінні Апостолам Христовим, Ви неустанно зігрівате у собі отриманий дар Божий (2 Тим. 1:6) та неухильно ідете тим поприщем, на яке поставила Вас десниця Господня.

За роки свого многолітнього архіпастирства, Ви, дорогий Владико, стали взірцем у слові, в житті, в любові, в дусі, у вірі, в чистоті (1 Тим. 4:12), щоденно піклуючись, щоби ввірені Вашим святительским турботам душі зростали в благодаті і пізнанні Господа нашого Іісуса Христа (див. 2 Пет. 3:18), надихаючи усіх, хто звертає на Вас свій погляд, слідувати життєдайним шляхом євангельських заповідей.

У цей пам’ятний день Вашої особистої П’ятидесятниці радію разом з Вами та молитовно бажаю Вам великих і богатих милостей від Господа, Який поставив Вас на високий свіщник Архієрейського служіння і служінню Якому Ви з радістю присвятили своє боголюбиве життя.

Многая Вам літа!

З любов’ю у Христі,

+ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

16 листопада 2020 року