Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Понад 6 мільйонів глядачів зустріли Великдень разом з «Інтером» (+відео)


У дні святкування Світлого Христового Воскресіння ТК «Інтер» традиційно транслював головні події пасхальних днів: сходження Благодатного Вогню в Храмі Воскресіння Христового на Гробі Господньому і Великоднє Богослужіння.

Також у Велику суботу були показані документальні фільми «Паломництво на Святу Землю» і «Тисяча років на Афоні» і спеціальний випуск «Слова Предстоятеля». Святковий ефір «Інтера» 18 і 19 квітня 2020 року подивилися 5,2 млн телеглядачів в Україні. Крім того, більш як 1 млн осіб дивилися інтернет-трансляції великодніх подій на сайті inter.ua, офіційному YouTube-каналі та Facebook-сторінці «Інтера». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на inter.ua.

Документальний проект «Паломництво на Святу Землю» в ранковому ефірі суботи приваблює аудиторію 18-54 у містах 50 + тис. – частка фільму склала 7,7%. У денному ефірі цей проект привернув масову всеукраїнську аудиторію 18+ та зібрав частку 9,1%.

18 квітня в прямому ефірі «Інтера» за трансляцією з Єрусалима сходження Благодатного вогню стежили 1,7 млн українських телеглядачів. Частка склала 13,1% серед глядачів 18+ в Україні і стала лідером свого слоту.

ТОП-5 каналів 18 квітня в слоті «Сходження Благодатного Вогню з Єрусалима» (12:57-13:55)

У нічному ефірі телеканалу «Інтер» пряму трансляцію святкового Богослужіння Української Православної Церкви з Свято-Пантелеімонівського собору в Феофанії подивилися 2,3 млн глядачів в Україні. «Інтер» зробив відкритий супутниковий сигнал трансляції для інших телеканалів. В результаті завдяки «Інтеру» трансляції урочистої Літургії в своїх ефірах також показали канали «Україна», 112, ZIK, «Глас», КРТ.

Також у святкові вихідні телеканал «Інтер» показав пасхальне привітання Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Повне відео трансляцій можна переглянути на офіційному YouTube-каналі «Інтера».

Трансляція сходження Благодатного Вогню в Храмі Воскресіння Христового на Гробі Господньому: