Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛЬВІВ. Секретар єпархіального управління взяв участь у зустрічі з міським головою щодо небезпеки поширення коронавірусу


5 березня  секретар Львівського єпархіального управління протоієрей Олександр Іванченко взяв участь у зустрічі представників Церков різних конфесій з міським головою Львова Андрієм Садовим та працівниками мерії. Головним питанням цієї зустрічі було обговорення небезпеки поширення у Львові і області гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом, зокрема — вжиття профілактичних заходів.

Під час зустрічі учасники акцентували на важливості дотримання заходів особистої гігієни мешканцями міста, зокрема парафіянами церков, адже на богослужіннях завжди присутня велика кількість людей. Тому, як зауважив мер міста, важливо вжити усіх заходів, які б унеможливили поширення коронавірусної інфекції.

Газета Львівський вісник №3 від 5.03.2020 р., яка видана Львівською міською радою, містить в собі повну інформацію щодо інфекції. Ця газета була розповсюджена по Львівській області для ознайомлення всіх парафій, священнослужителів та парафіян, котрі належать до Львівської єпархії Української Православної Церкви.