Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Духовенство Голосіївського благочиння у Святі дні провело соціальні та місіонерські заходи

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія благочинний Голосіївського благочиння протоієрей Павел Кирилов провів соціальні та місіонерськи заходи у період Святих днів.

Отець благочинний привітав особовий склад Полку поліції особого призначення та звершив чин Великого освячення води в каплиці на честь благовірного князя Олександра Невського. Протоієрей Павел на запрошення організаторів відвідав Різдвяний обід Громади святого Егідія та звершив чин Славлення Христа. В Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці, для нужденних та безхатченків був організован святковий обід, на якому були присутні більш ніж 150 людей. Духовенство храмів благочиння привітало особовий склад районної пожежної частини та ветеранів-чорнобильців з Різдвом Христовим та передало подарунки.

Священники Свято-Вознесенського храму разом з хлопцями та дівчатами з молодіжного руху «Парасолька» відвідали хоспіс при лікарні №10 та передали хворим подарунки. Благодійна театральна група «Ліза» провела низку спектаклів в дитбудинках та дитсадках Києва та області. У виправні заклади Дніпропетровської, Запорізької та Криворізької областей громадою храму були відправлені теплі речі та продукти.