Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРОПИВНИЦЬКИЙ. Керівник Відділу катехізації і просвітництва нагороджений грамотою з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

3 грудня в Кіровоградській облдержадміністрації відбулось урочисте зібрання з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю.
Участь у заході взяв керівник Відділу катехізації і просвітництва протоієрей Іоанн Шемедюк.
До учасників зібрання звернулась заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова: «Інвалідність – це не вирок. Ми маємо рівні права, рівні можливості, рівний доступ до освіти, роботи тощо. Серед осіб з інвалідністю є багато людей, якими пишається Кіровоградщина – це і Ольга Свідерська, і Анастасія Мисник, і Євген Зінов’єв, які не просто славлять область та Україну, а й є прикладом мужності, витримки, боротьби».
Світлана Лобанова висловила щирі слова подяки представникам волонтерських та громадських організацій, що опікуються людьми з інвалідністю, і разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручила їм відзнаки обласної влади, а також сертифікати на придбання обладнання.
Під час заходу протоієрей Іван Шемедюк отримав грамоту від Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток інвалідного руху в Україні, активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.