Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КОВЕЛЬ. Відбулась зустріч представників Молодіжного відділу Володимир-Волинської єпархії


16 грудня при храмовому комплексі Почаївської ікони Божої Матері відбулася робоча зустріч священників, відповідальних за роботу з молоддю у благочинницьких округах єпархії. Очолив зібрання голова Молодіжного відділу Володимир-Волинської єпархії архімандрит Ніфонт (Омельчук).
В центрі обговорення стало питання поширення досвіду проведення позабогослужбових заходів, пов’язаних з Різдвяними святами. Отець Ніфонт запропонував присутнім розглянути варіанти програми місіонерської роботи з молоддю в період зимових канікул. Представники благочинь проаналізували власні напрацюваня за минулі роки.

Окрім проведення традиційних колядок з місіонерським нахилом на рівні благочинь та територіальних громад, було вирішено сворити групи творчої молоді для відвіддання з різдвяними вітаннями жителів окремих сіл та парафій, що постраждали внаслідок рейдерських захоплень храмів. Вирішено до запланованих заходів залучати студентську молодь, старшокласників, молодших вихованців Недільних шкіл та їх батьків.

Учасниками зустрічі було підкреслено необхідність організації належного анонсування, висвітлення та обговорення у церковних ЗМІ та соціальних мережах усього спектру роботи з молоддю з боку профільного єпархіального відділу та активних парафій