Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священик єпархії взяв участь у концерті-аукціоні заради діток з вадами


26 жовтня, з благословення керуючого Волинською єпархією архієпископа Нафанаїла, клірик єпархії протоієрей Степан Ярема прийняв участь у першому благодійному концерті-аукціоні “Музика мовлення”, який був організований Департаментом сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради, КП “Центром туристичної інформації та послуг” й іншими громадськими організаціями.
На заході збирались кошти для придбання медичного обладнання для ранньої діагностики та надання вчасної корекційно-розвиткової допомоги дітям з групи високого ризику.

До доброї справи долучилися відомі митці: Галина Конах, Марія Хурсенко, Марина Лактіонова та інші.

Під час благодійного заходу протоієрей Степан Ярема наголосив на важливості добрих справ, любові й милосердя, адже саме ці справи визначають нас, як істинних православних християн.

Священнослужитель зауважив, що у заповідях блаженств Господь каже чітко: “…блаженні милостиві, бо ті помилувані будуть”, ми постійно бажаємо, щоб Господь подавав милість й захист на кожен день, а для того, щоб це відбувалось, милість й милосердя які у нас є, ми маємо роздавати усім нужденним, розуміючи, що те, що зробили одному з нужденних, зробили самому Господу.

Також, отець Степан висловив подяку організаторам та всім небайдужим людям за посильну допомогу, й передав від імені Волинської єпархії 1500 гривень для придбання медичних інструментів і обладнання для занять музикотерапією із дітьми з вадами мовлення.