Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Предстоятель благословив учасників Всеукраїнського православного молодіжного фестивалю ORTHOFEST-2019


Уже другий рік поспіль під Києвом проходить Всеукраїнський православний молодіжний фестиваль ORTHOFEST. Понад 300 учасників віком від 16 до 35 років зібралися з усіх областей України, аби провести разом час у спілкуванні, активному відпочинку та молитві.

З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія захід проводиться Синодальним відділом Української Православної Церкви у справах молоді.

У понеділок, 22 липня 2019 року, Предстоятель прибув до наметового табору й урочисто відкрив фестиваль. Його Блаженство привітав молодь та закликав з користю та наснагою провести ці дні й відчути себе з-поміж однолітків та однодумців по-справжньому частиною єдиної Церкви — Тіла Христового.

Голова Синодального молодіжного відділу, вікарій Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона подякував Предстоятелю за архіпастирські молитви та постійну підтримку будь-яких ініціатив по роботі з молоддю, завдяки чому молодіжний рух в Україні розвивається та набуває нових цікавих форм.

Фестиваль триватиме до 27 липня і завершиться участю всіх учасників у Всеукраїнському хресному ході до Дня хрещення Русі від Володимирської гірки до Києво-Печерської Лаври.

Упродовж 5 днів роботи Ортофесту заплановані лекції відомих богословів, міні-бесіди зі священнослужителями, екологічна лабораторія со-творчості, майстер-класи з рукоділля, спортивні ігри та заняття, а також виступи популярних музичних колективів.