Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МОГИЛЬОВ-ПОДІЛЬСКИЙ. На Єпархіальній раді владика Агапіт повідомив про поверненення до Церкви протоієрея Олександра Барабаша

10 червня, відбулась єпархіальна рада Могилів-Подільської єпархії в якій взяли участь благочинні та намісники монастирів єпархії.
Заслухали владику Агапіта який доповів про стан церковного життя в єпархії а також дав роз’яснення з приводу служіння в селі Миролюбівка, Піщанського благочиння.
21 травня в пам’ять святого апостола та євангеліста Іоанна Богослова на запрошення настоятеля храму протоієрея Олександра Барабаша та прихожан храму було звершено архієрейське богослужіння. Перед початком богослужіння протоієрей Олександр Барабаш приніс покаяння перед духовником благочиння протоієреєм Георгієм Хвустом за спробу підтримати новоутворену структуру ПЦУ.

Після богослужіння була проведена бесіда з вірянами храму про стан життя церкви в благочинні, де настоятель храму завірив про те, що храм залишається в Українській Православній Церкві під омофором блаженнішого митрополита Київського та всієї України Онуфрія.