Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Діти вокально-хорової студії Свято-Троїцького собору здобули перемогу на фестивалі у КМДА


17 березня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вокально-хорова студія при Свято-Троїцькому соборі «Янголятко» Деснянського благочиння Східного київського вікаріатства здобула перемогу на ІХ міжнародному телефізійному фестиваль-конкурсі мистецтв «Український унісон». Захід відбувся в рамках Міжнародного телевізійного проекту «Україна іде по землі» у Київській міській державній адміністрації (вул. Хрещатик 36).

Свято проведено за підтримки Міністерства культури України, Спілки діячів естрадного мистецтва України та Департаменту культури КМДА, цьогорічний фестиваль зібрав близько сотні учасників. Діти під керівництвом Наталії Косінської та Ольги Коваленко здобули головну нагороду — Гран-прі у номінації «Академічний вокал», а також диплом «За яскравий сценічний образ».

Вокально-хорова студія «Янголятко» являє собою осередок з понад 50 дітей Деснянського району під духовним наставництвом благочинного Деснянського благочиння протоієрея Димитрія Григорака та професійних співаків, яким Бог дарував талант вокалу для премноження у духовних пісненспівах любові та радості в Україні.