Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. У єпархії відбувся восьмий благодійний різдвяний концерт


11 січня, у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувся восьмий різдвяний благодійний вечір колядок та вінчувань.
Захід відбувається щорічно за підтримки Житомирської єпархії Української Православної Церкви та з ініціативи і благословіння Никодима, митрополита Житомирського і Новоград-Волинського.

Цьогоріч святковий концерт було розпочато о 18:00 годині вечора і тривав він понад дві години. Урочисте дійство зібрало велику кількість любей доброї волі, глядацький зал був переповнений житомирянами та гостями.

У благодійному різдвяному вечорі відпочинку взяли участь: Поліський академічний ансамбль пісні і танцю ім. І. Сльоти «Льонок», академічна хорова капела «Орея», хор духовенства Житомирської єпархії, Богдан Бовсунівський, ансамбль віолончелістів музичної школи №4, архієрейські хори Спасо-Преображенського, Свято-Хрестовоздвиженського і Свято-Успенського соборів м. Житомира, Марія Філіпова, хор Свято-Покровського храму м. Житомира, вокальний ансамбль «Крещендо», вокальний ансамбль «Ейс», народний театр будинку культури УТОГу, Лєна Дарк, Богдан Купчинський та оперна Діва України Олена Гребенюк.

Ведучим заходу став голова громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський.

Усі учасники різдвяного концерту подарували житомирянам незабутні враження та покази наскільки важливо колядками і різдвяними піснями підтримувати традиції наших предків.

Під час проведення концерту було зібрано кошти на літній оздоровчий відпочинок дітей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, дітей-сиріт та дітей, що позбавлені батьківського піклування.

На завершення заходу митрополит Никодим привітав усіх із святом Христового Різдва, подякував організаторам, учасникам, діткам, ведучому та присутнім глядачам за спільно влаштоване свято із користю для потребуючих.

Миру, достатку, злагоди, любові та Божого благословіння усім побажав митрополит.

Прес-служба Житомирської єпархії