Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕСКАНДРІЯ. Священиків єпархії нагородили за постійну допомогу


5 грудня, в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування та Міжнародного дня волонтера.
Депутатів рад усіх рівнів, сільських, селищних голів, працівників і ветеранів органів місцевого самоврядування привітала на початку заходу голова Петрівської районної ради Тамара Сакара.
5-го грудня увесь світ та наша Україна відзначає ще одне свято – Міжнародний День волотера. Це люди, які так само, як і органи місцевої влади допомагають іншим. Все більше людей долучається до волонтерської справи, все більше людей свій вільний час віддають іншим.
За активну громадську позицію, проявлені милосердя і турботу, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтера оголошено Подяку Петрівської районної державної адміністрації та Петрівської районної ради протоієрею, благочинному Петрівського району, настоятелю Свято-Покровської церкви селища Петрового Дмитру Городецькому та протоієрею, настоятелю церкви Вознесіння Господнього селища Петрового, Михайлу Царуку.