Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Клірик єпархії прийняв участь в благодійному заході “Я малюю світ”


На запрошення голови ГО “Особливий дотик ” Ірини Баліної та ГО “Асоціація допомоги людям з розладами спектру аутизму – КР” священик Георгій Гецко прийняв участь у благодійному заході “Я малюю світ”, який проходив у Палаці Молоді та Студентів м. Кривий Ріг. Цей захід був приурочений до Всесвітнього дня людей з інвалідністю і ставив за мету розкрити потенціал дітей з інвалідністю в інтерактивних локаціях, які відбувалися в процесі заходу. Захід проходив за підтримки Народного Депутата України Гальченка А.В, Союзу молоді ПАТ “ЦГЗК”, різних громадських об’єднань, благодійних фондів та меценатів міста.

Особливістю заходу стало те, що на ньому був встановлений новий рекорд Дніпропетровської області – “Найбільше живе серце”, в якому взяло участь 299 людей.

Під час цього благодійного заходу ієрей Георгій та соціально-благодійний партнер FLY KIDS, в особі Кучман Ірини Іванівни, подарували подарункові сертифікати на відвідування дитячого розважального центру FLY PARK цим особливим діткам. Священик, в свою чергу, надав благословення дітям та їх батькам.