Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РВІНЕ. Відбувся VІ православний турнір по міні футболу на кубок єпархії

За благословення митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія, відбувся VІ православний турнір по міні футболу на кубок Рівненської єпархії УПЦ.

Уже традиційно за організацію змагань відповідав голова єпархіального відділу катехизації та релігійної освіти, настоятель Свято-Покровського храму с. В. Омеляна протоієрей Іоанн Дячук.

Взяти участь у турнірі та позмагатися за трофей виявили бажання молодь із різних благочинь єпархії. Вікова категорія учасників – юнаки до 13 років включно. Варто відзначити, що у юних спортсменах можна було впізнати учасників щорічного Різдвяного концерту та олімпіади «Знавці Біблії», що свідчить про активну участь молодих прихожан у житті православної общини єпархії.

Перемогу та кубоку  у VI православному турнірі поміні футболу виборола команда недільної школи Пантелеймонівського храму м. Рівне. ІІ місце посіли православні спортсмени Свято-Ілі’їнського храму с. Бочаниця (Гощанський р-н.) , а ІІІ місце –дебютанти із Свято-Покровського храму с. Бокійма (Млинівський р-н.). Інші команди  продемонстрували хороший результат та цікаву гру.
Організатори бажають усім юним православним спортсменам вдалих тренувань у продовж року, нових досягнень та вдосконалення, майстерності у міні футболі.