Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. В УПЦ стартувала благодійна акція для дітей із малозабезпечених сімей


З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія при Синодальному відділі УПЦ з соціально-гуманітарних питань стартує щорічна благодійна акція “Рюкзачок милосердя – 2018”, присвячена Всесвітньому Дню гуманітарної допомоги та святу Преображення Господнього, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на pravoslavie.ua.

Усі бажаючі можуть допомогти малозабезпеченим сім’ям підготувати дітей до школи. Акція триває до 19 серпня.

«У цьому році за допомогою до Відділу звернулося 36 родин, у яких виховується 57 дітей шкільного віку. Навіть звичайний рюкзак може стати для них великим подарунком, — зазначають організатори. — Завдяки вашій підтримці минулого року “Рюкзачки Милосердя успішно знайшли своїх власників”, сподіваємося, що і в цьому році дітлахи будуть максимально споряджені всім необхідним для вирушення у шкільну подорож».

Зробити пожертвування можна на сайті відділу або самостійно придбати товари та доставити їх до Центру Гуманітарної Допомоги за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 15, корп. 70А, оф. 12, попередньо узгодивши за тел.: 0503422739.

Святкова програма для дітей та вручення подарунків малозабезпеченим сім’ям відбудеться в Міжнародний День гуманітарної допомоги, 19 серпня 2018 року, на території Києво-Печерської Лаври.

Нагадаємо, минулого року шкільне приладдя від Синодального відділу УПЦ отримали близько 40 сімей. Подарунки вручив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Реквізити

Отримувач: МIСIЯ СИНОДАЛЬНИЙ ВIДДIЛ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ З СОЦIАЛЬНО-ГУМАНIТАРНИХ ПИТАНЬ

Рахунок: 26000052664282

МФО: 320649

ОКПО: 40721804

Банк: ПАТ КБ ПриватБанк