Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. Митрополит Лука поспілкувався в лікарні з лікарями та пацієнтами, які постраждали від автокатастрофи


Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука відвідав постраждалих в результаті ДТП у Василівському районі, які перебувають на лікуванні в медичних закладах Запоріжжя. На місці події страшної трагедії клірики Бердянської єпархії відслужили панахиду.

12 серпня після Божественної літургії під час візиту до лікарні митрополит Лука помолився за здоров’я постраждалих в аварії, а також помазав їх єлеєм.

За повідомленнями єпархії, одним з пацієнтів виявився колишній клірик Запорізької єпархії священик Анатолій Поліщук. Отець Анатолій розповів владиці про подробиці страшної катастрофи, свідком якої він став. Митрополит втішив отця Анатолія і побажав йому якнайшвидшого одужання.

В 5-й міській лікарні, де також перебувають жертви ДТП, митрополит Лука детально розпитав про стан хворих, а також повідомив про готовність єпархії виділити їм необхідну матеріальну допомогу.

З благословення митрополита Луки в храмах єпархії звершуються молебні за здоров’я постраждалих у Василівській автокатастрофі, та про упокій загиблих в результаті трагедії.