Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРОПИВНИЦЬКИЙ. Митрополит Іоасаф завітав на урочистий концерт літнього дитячого табору «Джерельце Надії»

8 липня відбувся урочистий концерт, який став завершальним етапом в житті IV літнього табору для дітей та молоді з інвалідністю «Джерельце Надії».
На святковий концерт завітав керуючий Кіровоградською єпархією Української Православної Церкви митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф.
Під час концерту діти представляли свій загін, розповідаючи про свою назву, девіз, речівку та виконуючи пісню. Зокрема перед глядачами виступили діти І-го загону «Веселі світлячки», ІІ-го загону «Орлята» і ІІІ-го молодіжного «Зелені вітрила». Після виступу дітей на гостей чекала цікава сценка від вожатих про «Багатство, вдачу, силу, знання і любов». В сценці було показано, що ніякі гроші, сила, удача, знання не зможуть сім´ю зробити по-спражньому щасливою. Щастя для сім´ї зможе подарувати лише любов. Після виступу вожатих діти разом виконали пісню присвячену рідним матусям — «Країна сонечка» та гімн табору «Надія Є».
В кінці свята до вітального слова був запрошений митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф. Владика у своєму слові підкреслив про важливість церковної місії направленої на допомогу дітям та молоді з інвалідністю та заначив, що в подальшому Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви спільно з Кіровоградською обласною громадською організацією батьків дітей з інвалідністю «Серце матері» будуть спільно організовувати такі літні табори відпочинку.
Митрополит Іоасаф нагородив за старанні туди на славу Святої Церкви голову ГО «Серце матері» та співорганізатора табору Шукруту Людмилу Володимирівну медаллю святої праведної Єлисавети І-го ступеня. Найактивніші вихователі Друзь Людмила і Ковлева Крістіна отримали Архієрейські грамоти.
Під час свята діти привітали Владику, подякувавши за любов, турботу і духовну підтримку.
В свою чергу голова ГО «Серце матері» Шукрута Людмила вручила митрополиту Іоасафу грамоту і подякувала за безцінні архіпастирські труди, піклування та чуйність. Педагог-організатор табору Друзь Людмила від імені батьків щиро, зі сльозами на очах подякувала Владиці за велику допомогу в організації такого прекрасного табору.