Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон відвідав виставку робіт дітей та молоді з функціональними обмеженнями


18 квітня митрополит Вінницький і Барський Симеон оглянув виставку робіт учасників XXVI обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».
Організаторами фестивалю є Вінницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вже другий рік поспіль Вінницька єпархія УПЦ виступає соціальним партнером фестивалю.

На виставці, що проходить у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї, представлені роботи 35 переможців районних та міських відбірних конкурсів. Це твори образотворчого мистецтва, дизайнові композиції з використанням природнього матеріалу, вироби декоративно-прикладного мистецтва. Митрополит Симеон оглянув роботи учасників фестивалю, серед яких є значна кількість робіт на релігійну тематику.

20 квітня у Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені М. Садовського відбудеться фінал фестивалю, на якому будуть вручені подарунки і дипломи переможцям. Серед нагороджених будуть учасники, котрі отримають подарунки від Вінницької єпархії УПЦ та митрополита Вінницького і Барського Симеона.

Прес-служба Вінницької єпархії