Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРОПИВНИЦЬКИЙ. За участі митрополита Іоасафа відбулася третя зустріч з циклу великопісних духовно-просвітньцьких бесід


14 березня, при Кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці, за участі Високопреосвященнішого митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, о 18:00 відбулася третя зустріч з циклу великопісних духовно-просвітньцьких лекцій на тему: «ТАЇНСТВО ПОКАЯННЯ І ПРИЧАСТЯ — ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО ВІЧНОГО ЖИТТЯ».
У переповненій аудиторій панувала дружня атмосфера та передчуття духовного піднесення. Розпочав бесіду вступним словом правлячий архієрей Кіровоградської єпархії митрополит Іоасаф. Владика розповів про значення Таїнства Покаяння в духовному житті християнина, а також розкрив церковне вчення про внутрішній зміст та практику сповіді.
Після цього керівник Інформаційно-просвітницького відділу єпархії, кандидат богослов’я протд . Іоанн Ганчин означив найголовніші моменти богослів’я Таїнства Причастя.
Після тематичної бесіди митрополит Іоасаф відповів на всі запитання присутніх, звернувши особливу увагу на сучасні виклики церковного-суспільного служіння Української Православної Церкви.
Після завершення зустрічі всіх пригостили солодощами та узваром.