Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Єпархіальний відділ соціальноі роботи та благодійності передав продукти харчування переселенцям в селі Рогозів


Єпархіальний відділ соціальноі роботи та благодійності передав продукти харчування переселенцям в селі Рогозів Добрі справи робити завжди корисно для душі, але в час Великого посту справжній християнин відчуває це як вкрай необхідну потребу. На перший погляд здається, що наше суспільство збідніло на любов і милосердя, але добрі діла не потребують піару і широкого розголосу.

Ось уже декілька років поспіль відділ соціальноі роботи та благодійності Бориспільської єпархії, очолюваний протоієреєм Георгієм Носачем опікується тими, хто потребує різноманітної допомоги. Це постійна і, на перший погляд, не дуже помітна, але кропітка робота. Волонтери і сам отець Георгій займаються цим у свій вільний час, використовуючи власні ресурси і будь-які можливості.

Декілька разів на рік переселенці в селі Рогозів Бориспільського району радо зустрічають своїх опікунів із повною машиною подарунків та солодощів для дітей та різними продуктами харчування. Так і цього разу гості привезли більше 80 кілограмів харчових продуктів, які виявилися доречними саме в цей час, коли у більшості з них немає сезонної роботи.

Бориспільський територіальний центр соціального обслуговування прийняв від відділу біля ста кілограмів продуктів харчування, крупів, борошна, олії, хлібобулочних виробів, які потім будуть відправлені до потребуючих адресатів.

Крім матеріальної допомоги дуже цінується людьми увага, добре слово, що йде від щирого серця. У отця Георгія для кожного знайдуться слова втіхи, підтримки і оптимізму. Тому кожна така зустріч залишається надовго в пам’яті і людей і самих волонтерів.