Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Недільна школа для дітей з інвалідністю та молодіжний клуб привітали благодійників з Різдвяними святами


В період святок недільна школа для дітей з інвалідністю та молодіжний клуб на чолі керівником Відділу релігійної освіти і катехізації протоієреєм Іваном Шемедюком та головою Кіровоградської громадської організації батьків дітей з інвалідністю Людмилою Шукрутою привітали своїх благодійників з Різдвяними святами.
Завітали особливі колядники до міської ради де привітали перших заступників міського голови: Мосіна Олександра Володимировича та Грабенка Олександра Володимировича. Також завітали до секретаря міської ради Табалова Андрія Олександровича.
З великим задоволенням привітали генерального директора ТОВ «Друкмаш-Центр» Шубіну Людмилу Володимирівну та колектив підприємства.
З колядою завітали до хороших друзів з управління патрульної поліції, Кіровоградського інформаційного центру «БЕСТ-маркетинг», Кіровоградського обласного госпіталю.
А на завершення, колядники привітали директора ресторану «Сорренто». Дітей пригостили смачною піцою та тістечками.
Всюди де побували діти лунали колядки й щедрівки, різдвяні віншування, найщиріші побажання здоров´я, щастя, достатку, миру і злагоди.
Господарі щиро дякували і щедро дарували дітям подарунки.