Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон з духовенством привітав співробітників управління з питань виконання кримінальних покарань та відвідав засуджених у тюрмі


22 січня митрополит Вінницький і Барський Симеон відвідав Центрально–Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Владику супроводжували священики вінницьких храмів та хористи. Митрополит Симеон привітав начальника управління Василя Дремлюгу та усіх співробітників зі святом Різдва Христового та Богоявленням. Архієрей розповів про значення та традиції, пов’язані з цими святами. Разом із хором владика проспівав кілька колядок та окропив усіх присутніх, а також приміщення управління святою водою.

Разом генералом Дремлюгою митрополит Симеон також відвідав вінницьке СІЗО та вінницьку тюрму №1, де утримуються близько 400 засуджених до довічного позбавлення волі. Владика відправив молебень і спілкувався із засудженими у тюремному храмі на честь святого Олексія чоловіка Божого. Митрополит Симеон привітав усіх з Господніми святами і побажав терпіння, віри, твердості у бажанні виправити своє життя і надії на Бога.