Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. У Голобах відбувся інтелектуальний марафон для юнацтва


Священики Голобського благочинння організували неформальну інтелектуальну зустріч для юних парафіян.
Захід відбувався у Голобах в період осінніх шкільних канікул. Архімандрит Ніфонт (Омельчук), благочинний округи, вітаючи добірне товариство, передав вітання і благословення від керуючого єпархією митрополита Володимир-Волинського і Ковельського Володимира (Мельника). Владика подякував священнослужителям за працю у просвітництві юних парафіян, а самій дітворі побажав настирливості в духовній науці.
Зустріч було підготовлено у форматі змагання та дозвілля. Вісім команд під опікою молодих енергійних людей, зокрема хористів юнацького хору голобського Георгіївського храму та старших паламарів парафій сіл Підліси і Битень, старанно виконували поставлені завдання та з особливою допитливістю вслухалися у поради юних наставників. Перемогу здобула команда «Пророки».
Декілька годин спільної духовної радості стали зарядом нових ідей та мрій. Як серед духовенства, так і серед дітвори відчутний запит на створення умов, де можна буде вивчати основи віри, спілкуватися та разом трудитися в області духовного вдосконалення. Чи це буде формат традиційної недільної школи, клубу чи інші форми комунікації, мабуть, не важливо. Головне те, що громада, запроваджуючи свої освітні платформи, розвиває своїх наймолодших парафіян.