Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Священик презентував свої поетичні збірки та книжку казок

5 жовтня року Хмільницькій районній дитячій бібліотеці відбулася презентація книжки казок «І маленьким, і великим» та двох збірок поезій «Моя земля – моя любов» та «Весна настала». Автором книжок є настоятель Покровського храму м. Хмільника протоієрей Володимир Леванчук.
На святі були присутні представники місцевої влади: перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації П.А. Горбатюк, заступник голови Хмільницької районної ради А.І. Войцещук, дружина народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина Любов Ярославівна, колектив районної бібліотеки для дорослих, поети, науковці, а також діти та прихожани Покровського храму.
Казки отця Володимира вчать пізнавати і любити рідну землю, бути людяними і добрими. Привітати автора прийшли учні 4-б класу хмільницької ЗОШ №3 та їх класний керівник І.Б. Соловей. Діти показали виставу за мотивами казки «Песик Дружок і Вовчик-братик», подарували отцю Володимиру пісню, танцювальну композицію, намалювали ілюстрації до його казок.
Члени театрального гуртка «Казкограй» показали лялькову виставу за казкою автора «Осінь у лісі».
На закінчення свята отець Володимир подякував усім присутнім і подарував свої книги. Для дітей також був організований солодкий стіл.