Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архієпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь у форумі з фетальноїкардіології

26 жовтня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, архієпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь у XII Українському форумі вроджених вад сердця «Перший семінар з фетальної кардіології» в м.Києві, який проходить з 26 по 27 жовтня в ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

1-а сесія «Актуальні проблеми фетальної кардіології» семінару розпочалася зверненням Голови наукового комітету XII Українського Форуму вроджених вад серця, директора ДУ «Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», д.мед.наук, професора Іллі Миколайовича Ємця, на тему «Вроджені вади серця «від зачаття до смерті».

Голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів архієпископ Львіваський і Галицький Філарет виступив з доповіддю на тему: «Православне свідчення про душу. Момент походження душі. Порівняльний православно-католицький погляд на статус ембріона.»

Також у ці дні, у роботі семінару будут проведені наступні сесії: «Актуальні проблеми фетальної кардіології та перинатології», «Організація допомоги новонародженим з пренатально діагностованими критичними вадами серця», «Актуальні проблеми перинатології і неонатології».