Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Митрополит Антоній зустрівся з делегацією фонду «Реновабіс»

13 вересня Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з делегацією фонду німецьких католиків «Реновабіс» на чолі з архієпископом Берліна доктором Хайнер Кохом.

У делегацію увійшли генеральний директор Фонду «Реновабіс» священик Крістіан Хартл і віце-президент німецького бундестагу Йоханес Зінгхаммер. З боку Української Православної Церкви в зустрічі взяли участь проректор з науково-богословської роботи КДА професор В.В. Бурега, старший помічник ректора з навчально-методичної роботи професор архімандрит Сильвестр (Стойчев) та інші.

Німецька сторона проявила неабиякий інтерес в питаннях православного богослов’я в Україні і нинішнього стану розвитку Київської Духовної Академії. Важливим в обговоренні стало питання сучасного стану міжконфесійних відносин в Україні та новітні ініціативи українських законодавців у релігійній сфері.

Також сторони обговорили напрямки подальшої співпраці. Зустріч відбулася в дружній атмосфері, на завершення делегації обмінялися подарунками.

kdais.kiev.ua