Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин освятив храм у селі Москаленки

7 вересня митрополит Білоцерківський та Богуславський Августин відвідав село Москаленки Богуславського благочиння, де звершив освячення Свято-Миколаївського храму, настоятелем якого є священик Миколай Шелельо.

За Божественною літургією архіпастирю співслужили секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Богуславського округу протоієрей Михаїл Залізницький з духовенством благочиння, а також клірики Миронівського і Білоцерківського благочинь.

У кінці Богослужіння архіпастир виголосив вітання і подяку настоятелю церкви, благодійникам, парафіянам церкви, які взяли активну участь у відновлені храму, що був зруйнований у часи лихоліть. Владика вручив настоятелю церкви відзнаку Білоцерківської єпархії «Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці», також нагороджував церковними орденами і грамотами.служіння архіпастир виголосив вітання і подяку настоятелю церкви, благодійникам, парафіянам церкви, які взяли активну участь у відновлені храму, що був зруйнований у часи лихоліть. Владика вручив настоятелю церкви відзнаку Білоцерківської єпархії «Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці», також нагороджував церковними орденами і грамотами.