Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Відбувся чин похорону Млинівського благочинного протоієрея Андрія Іванейка

27 серпня, відбувся чин похорону Млинівського благочинного протоієрея Андрія Іванейка. Провести в останню земну дорогу свого пастиря і наставника зібралися не тільки жителі села Малі Дорогостаї, для яких він був хорошим настоятелем і мудрим порадником в духовному житті, а й вірні з усіх куточкі Млинівського району.

Заупокійну Божественну Літургію та чин похорону, з благословення Високопреосвященнішого Варфоломія митрополита Рівненського та Острозького очолив благочинний церков м. Рівне та Рівненського району протоієрей Валерій Капітанюк.

Йому співслужили секретар єпархії протоієрей Олександр Єгоров, благочиний церков Острозького району протоієрей Олександр Максимюк, голови відділу Міжконфесійних конфліктів та захисту прав віруючих протоієрей Віктор Земляний та чисельне духовенство з різних єпархій Української Православної Церкви.

Протоієрей Валерій Капітанюк передав глибокі слова співчуття від керуючого єпархією митрополита Варфоломія.

Від духовенства Млинівського благочиння слова співчуття виголосив настоятель Свято-Покровського храму с. Бокійма протоієрей Святослав Дячук, який зазначив, що це велика втрата не тільки для сім’ ї та родини, а для всіє Церкви та для кожного із нас.

Нагадаємо, що життя отця благочинного раптово обірвалося на 58 році земного життя в наслідок страшного ДТП, поблизу села Малі Дорогостаї. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу в оселі з праведними, а для рідних дасть сили перенести непоправну важку втрату.

Вічная пам’ять!