Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. У єпархії відбувся семінар «Європейський досвід реабілітації осіб з інвалідністю – перспективи та можливості»

З 26 по 28 травня З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа на території Православного дитячого табору «Орлятко» у м. Карлівка Полтавської області проходив навчально-практичний семінар «Європейський досвід реабілітації осіб з інвалідністю – перспективи та можливості»

У Карлівку приїхали 120 представників з 11 областей України та 14 районів Полтавщини, а також гості з Німеччини.

Всі організаційні моменти були зроблені спільними зусиллями голови Карлівської районної ради Петра Михайловича Світлика та голови Спілки інвалідів Карлівщини Ніни Петрівни Кураксіни, а також за спонсорською підтримкою депутатів Полтавської Обласної Ради та меценатів Карлівки.

За три коротких дні на семінарі проходили різні конкурси, вікторини та різні спортивні змагання, а також виступи багатьох виконавців на спільному концерті, який влаштував Міський Будинок Культури.

Священик Свято-Пантелеймонівської Церкви м. Карлівки ієрей Богдан Довбака передав вітання та благословення гостям від правлячого Архієрея, з багатьма бажаючими проводив духовні розмови, а на завершення на прохання гостей був відслужений подячний молебень з особливими проханнями за мир в державі нашій Україні.