Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Керуючий справами УПЦ назвав журналістів очима суспільства і побажав орієнтуватись на євангельські істини


На журналістів покладено велику відповідальність, адже моральність та професіоналізм представників цієї професії впливають на якість формування світоглядних орієнтирів українців.

Як повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви, про це сказав у своєму вітанні журналістам керуючий справами УПЦ митрополит Антоній (Паканич).

«Журналісти є очами суспільства. Інформація, яку ви несете людям багато в чому формує уявлення про дійсність. Кожного дня ми бачимо світ крізь об’єктиви ваших камер, дізнаємося про події зі стрічок новин. Ваша місія дуже почесна і складна. У ваших руках велика сила та водночас величезна відповідальність. Як ви скористаєтесь владою слова, залежить лише від вас. Нехай вашими критеріями будуть євангельські істини, на які завжди орієнтуватимуться власні мірила добра і зла», — сказав митрополит Антоній.

«Щиро вітаю Вас з професійним святом — днем журналіста! Нехай Господь допомагає у несінні слова істини, в душі завжди панує мир та спокій, а результати роботи дають лише добрі плоди», — побажав керуючий справами УПЦ.