Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Єпархія долучилася до участі у заходах з нагоди Дня захисту дітей, які відбудуться у районі проведення АТО з 31 травня по 2 червня

З 31 травня по 2 червня Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з колективом Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України (м. Чернігів) та волонтерами проводитиме заходи з нагоди Дня захисту дітей у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє сайт Міністерства Оборони України.
Метою заходу є популяризація діяльності Збройних Сил України та сприяння розвитку творчого та естетичного потенціалу дітей прифронтових територій.
Вінницька єпархія УПЦ разом з Благодійним фонодом Спілки десантників Вінниччини також долучилася до цих заходів. 26 травня капелан-волонтер Вінницької єпархії протоієрей Анатолій Кузнєцов та представник Спілки десантників Вінниччини Сергій Буравель передали подарунки – дитячі альбоми і фломастери, придбані за кошти парафіян, а також книжки з казками, солодощі та дитячі сувеніри у Міністерство оборони. Відбулося спілкування з начальником Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковником Олексієм Ноздрачовим щодо подальшої співпраці очолюваного ним управління з Вінницькою єпархією УПЦ та Спілкою десантників Вінниччини.
Надані вінничанами подарунки будуть передані офіцерами цивільно-війського співробітництва у дитячі будинки у селах Часів Яр та Парасковіївка. Святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей відбудуться також у селах Луганське, Миронівському, Кодемі і м. Світлодарську.

У проведенні заходу Збройним Силам України допомагають підприємства, громадські, релігійні організації та благодійні фонди.

Прес-служба Вінницької єпархії