Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Керуючий справами УПЦ привітав українських жінок з Днем матері

Керуючий справами УПЦ привітав українських жінок з Днем матері (відео)Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Антоній (Паканич) привітав українських жінок з Днем матері.
Владика побажав, щоб Господь зі Своєю Пречистою Матір’ю і усіма святими допомагав жінкам нести хрест материнства, повідомляє Центр інформації УПЦ.
«Мама — просте, але найдорожче слово, яке несе тепло, ласку, ніжність та любов. Материнство — найперше благословення Боже і Божа любов, явлені ще праматері Єві. Мама — найдорожче, що є у нашому житті. День матері — свято найчудовішої для кожного з нас людини на землі», — сказав владика Антоній.
Нагадаємо, що святкування Дня матері в нашій країні було встановлено в 1999 році Указом Президента України. Щорічно матерів вшановують у другу неділю травня.
Як повідомлялося, цього року напередодні свята Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з матерями українських військовополонених, підтримав і запевнив, що Церква робить усе можливе для звільнення з полону їхніх синів.