Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Священик вручив нагороду учасниці пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах»

8 квітня відбувся заключний етап ІІІ пісенного фестивалю для дітей та молоді з обмеженими можливостями «Золотий птах». Фестиваль отримав статус міжнародного. У гала-концерті, який проходив у залі Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Садовського, взяли участь 20 фіналістів з дванадцяти регіонів Україні, а також троє представників Польщі. Фестиваль проходив під патронатом дружини Президента України Марини Порошенко.
Після концерту, в якому діти і молодь мали нагоду продемонструвати свої таланти, відбулося нагородження переможців конкурсу. Усі учaсники отримaли пaм’ятні відзнaки тa призи, a переможці – премії, серед яких премія від Вінницької єпархії УПЦ. Вона дісталася учасниці з Закарпаття Лавришинець Марії. Сертифікат на отримання премії дівчинці вручив керівник відділу по зв’язках з громадськістю та представниками влади Вінницької єпархії протоієрей Валерій Швець.
Отець Валерій також привітав усіх учасників фестивалю та передав подяку від митрополита Вінницького і Барського Симеона організаторам у особі керівника ГО «Центр «Культурнa стрaтегія — ХХІ» Людмили Бушинської за підтримку дітей та молоді з обмеженими можливостями.
Прес-служба Вінницької єпархії