Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Голос священика УПЦ Олександра Клименка став голосом країни

Голос священика Бориспільської єпархії став голосом країни

У неділю, 23 квітня відбувся суперфінал вокального шоу «Голос країни» 7-го сезону, до якого дісталося четверо учасників. У фіналі взяли участь з команди Тіни Кароль — протоієрей Олександр Клименко, від Сергія Бабкіна виступила Віра Кекелія, від Джамали Анна Кукса, а від Олексія Потапенка Інгрет Костенко.

Переможцем шоу, за результатами телефонного та SMS-голосування телеглядачів, став протоієрей Олександр Клименко. Протягом місяця зі священиком вокалом займалася відома естрадна співачка Тіна Кароль. Отець Олександр виконав композицію Миколи Мозгового «Материнська любов», яку він співав на сліпих прослуховуваннях на початку лютого 2017 року.

Переможець не тільки завоював звання «Голосу країни», а і отримав у подарунок пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру в Києві.

Протоієрей Олександр Клименко – клірик Бориспільської єпархії, керівник єпархіального відділу «Церква і культура», настоятель Свято-Троїцького храму села Недра поблизу Березані, настоятель Софронїївської парафії міста Березані, викладач єпархіальних катехізаторських курсів, вчитель Християнської етики в школі та багато років несе послух священика у Березанській виправній колонії. Одружений, батько 4 дітей.