Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Духовенство та віряни єпархії сердечно і щиро вітають свого Архіпастиря з днем народження

Духовенство та віряни Рівненської єпархії сердечно і щиро вітають свого Архіпастиря, Його Високопреосвященство, Владику Варфоломія з Днем народження та від усієї душі зичать кріпості духовних і фізичних сил, духовної бадьорості, душевного спокою і невичерпної радості у Господі і Спасителі нашому Ісусі Христі.

Дорогий наш Архіпастирю! Щиро дякуємо Вам від імені усієї Вашої пастви за Ваші щирі молитви, батьківське благословення, душевну теплоту. Досягнувши віку мудрого керівника, увінчаного лаврами архієрейства, Ви маєте повне право з почуттям глибокого задоволення подивитися на зроблене, з почуттям великої відповідальності накреслити нові перспективи, починаючи від напруженої наукової творчості і завершуючи вдосконаленням підготовки кліриків Української Православної Церкви. Ваші молитви, дорогий Владико, – це запашне кадило перед престолом Божим, що ми високо цінуємо.

Нехай повниться Ваша життєва дорога радісними подіями, правильними та мудрими рішеннями; здоров’я нехай завжди дозволяє Вам працювати плідно і самовіддано на благо нашої Святої Православної Церкви!

Заступництвом Цариці Небесної та усіх святих Милосердний Господь нехай збереже Вас на многая літа!

Τον δεσπότην και αρχιερέα ημών, Κύριε, φύλαττε. Εις πολλά έτη, δέσποτα!