Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священики Колківського благочиння допомогли відновити ліс


19 настоятелів храмів УПЦ Колківського благочиння Волинської єпархії допомогли працівникам лісової охорони місцевого лісництва посадити ліс. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.
За згодою та безпосередньою участю благочинного УПЦ протоієрея Петра Бугайчука, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у Колківському лісництві посадили лісові культури. Захід тривав у рамках екологічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».
Роботу розпочали з молитви. Після звернення до Господа директор ДП «Колківське лісове господарство» Олександр Чернишен провів інструктаж. Священики з лісівниками працювали кілька годин без зупинки на відпочинок, і у результаті на площі 1,8 га з’явилось близько 14 тисяч сіянців сосни.
Акція, що є символічним, відбулась у період, коли православні християни проживають свою духовну весну, очікуючи на свято Воскресіння Христового.
Кошти, що будуть зароблені посадкою культур, підуть для підтримки православного дитячого табору «Джерело», котрий діє у Колківському благочинні.