Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Відбулась прес-конференція з нагоди початку Сьомої благодійної акції «До Світлого Дня — світлі вчинки»


23 лютого в актовій залі Сумського єпархіального управління відбулася прес-конференція з нагоди початку Сьомої благодійної акції допомоги у лікуванні онкохворих дітей Сумщини «До Світлого Дня — світлі вчинки».
Співорганізаторів акції представляли протоієрей Георгій Тарабан, прес-секретар єпархії, Якубенко Лариса Леонідівна, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області, Кириленко Оксана Миколаївна, заступник генерального директора філії НСТУ «Сумська регіональна дирекція» (попередня назва Сумська обласна державна телерадіокомпанія), Нікітенко Ліана Кузьмівна, завідувач відділенням онкогематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.
Отець Георгій привітав усіх присутніх від імені архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія. Учасники прес-конференції розповіли про концепцію акції, про особливості проведення акції у попередні роки, а також відповіли на запитання журналістів.
Відбулося обговорення проблематики дитячої онкології на Сумщині, а також шляхів надання допомоги відділенню гематології та онкології, де лікуються діти, що мають онкологічні захворювання.