Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Акція «Подаруй дитині радість» продовжується

Рівненська єпархія Української Православної Церкви з благословення митрополита Рівненського та Острозького Варфоломія ось уже другий рік ініціює благодійну акцію «Подаруй дитині радість».
За період різдвяних свят священиками єпархії було роздано багато подарунків, пастирі церкви відвідували інтернати, дитячі будинки та малозабезпечені сім’ї.
Настоятель Іоанно-Богословського храму с. Дивень, Корецького району протоієрей Сергій Совпенець разом з православними волонтерами та архієрейським хором «Воскресіння» відвідали Велико-Межирицьку школу-інтернат. Після спільної молитви священик розповів про свято Різдва Христового та Богоявлення, після чого було показано православні мультфільми про Іоанна Хрестителя та рівноапостольну Ніну, просвітительку Грузії.
Хор «Воскресіння» на чолі з Олександром Олександровичем Одинцем вітали діток гарними різдвяними піснеспівами та колядками.
Також привітати дітей приїхали діти недільної школи, що при Свято-Покровському храмі с. Обарів, Рівненського району, які представили різдвяну виставу.
Декілька колядок виконали самі волонтери та діти. На завершення пролунала колядка у виконанні усіх присутніх на цьому святковому дійстві, після чого кожному було вручено фігурку ангелочка та солодкі подарунки.
Дирекція школи дякувала священику, волонтерам та всім хто долучився до цієї Богоугодної справи, за ту часточку духовності, яка так потрібна усім нам в цей нелегкий час.