Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Представники єпархії взяли участь у конференції УТОС


23 лютого відбулась підсумкова конференція Волинської обласної організації УТОС, під час якої аналізували результати діяльності за минулий рік і затвердили регламент роботи у 2017-му році. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла на конференції були присутні куратор обласного представництва УТОС священик Володимир Гринюк та голова єпархіального відділу «Церква і суспільство» протоієрей Олександр Богданов.
Священики Волинської єпархії Української Православної Церкви постійно підтримують цю організацію та співпрацюють з її активом, який представляє понад 1700 осіб з проблемами зору різних ступенів. Це не тільки духовна, а й постійна матеріальна допомога.
У кожному храмі єпархії, зокрема, під час служб оголошують збір коштів на підтримку цих людей; окрім того, традиційно в Неділю про сліпого – у шосту неділю після Великодня – представники єпархії передають в УТОС зібрану допомогу.
Двічі на місяць у цій організації відбуваються поточні збори, на яких постійно присутній протоієрей Володимир Гринюк – як духовний куратор. А щовівторка ці люди збираються на заняття – урок духовності, яке проводить священик Волинської єпархії УПЦ.