Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Іршавське молодіжне братство провело фестиваль за участю людей з особливими потребами

Вперше у святковому різдвяному концерті свої номери представили діти, які проходять лікування у реабілітаційних центрах та виховуються у дитячих будинках

8 січня 2017 року з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора у місті Іршава на Закарпатті відбувся фестиваль колядок «Різдвяна радість», у якому взяли участь люди з обмеженим можливостями. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Мукачівської єпархії.

Захід проходив з ініціативи православного молодіжного братства імені Пророка, Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна, та зокрема його голови архімандрита Агапіта (Шпиняка).

У святковому концерті взяли участь вихованці медико-соціально-реабілітаційних центрів «Дорога життя» міст Ужгорода та Іршави, Мукачівського психоневрологічного інтернату, дитячих будинків Іршави, смт. Чинадієво, с. Ільниця та інших закладів.

За час проведення фестивалю волонтери збирали пожертви, які згодом передали до реабілітаційних центрів для покращення умов догляду за дітьми з особливими потребами.

Після завершення концерту до усіх присутніх з вітальним словом звернувся архієпископ Феодор. Його Вископреосвященство подякував організаторам за концерт та закликав на усіх Боже благословення.