Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. З Різдвом Христовим привітали військовослужбовців у госпіталі Міністерства оборони

10 січня настоятель госпітального храму Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Олег Скнар зі святом Різдва Христового привітав військовослужбовців, які проходять курс лікування у Національному військово-медичному клінічному центрі Міністерства оборони України.

Зі святковими подарунками та побажанням швидкого одужання священик разом з першим заступником командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенантом Олександром Локотою та з т.в.о. командувача Ракетних військ генерал-майором Юрієм Ярусевичем обійшли поранених військовослужбовців, які знаходяться в реанімації невідкладної хірургії, клініках щелепно-лицевої хірургії, нейрохірургії та травмотології столичного госпіталю Міністерства оборони України.

«Щиро дякую вам за патріотизм, стійкість і готовність захищати Україну! Бажаю скорішого одужання, витримки та якнайшвидше повернутися до рідних та близьких», — зазначив генерал-лейтенант Олександр Локота.

Разом з цим, протоієрей Олег Скнар передав слова вітання зі святом Різдва від Предстоятеля УПЦ та подарував кожному військовослужбовцю молитовник, ікони Різдва Христового та книги з практичними порадами для підготування до таїнств Сповіді та Причастя.